Audi Team

Het Audi-team 2015


Eind 2015 kwam Kim Emmen op het pad van Eric Berkhof. Na een aantal gesprekken kwamen zowel Eric als Kim al snel tot de conclusie dat er een duidelijke match was over hoe de toekomst ingevuld kon worden. De manier om in de subtop te komen sloot naadloos op elkaar aan (vooral het tempo waarop dit zou kunnen plaatsvinden). Beide vinden dat dit in rust moet gebeuren, zodat zowel de paarden als de ruiters de gelegenheid krijgen om hierin te groeien. 

Naast Kim Emmen zal ook Emily Mason, Spencer Roe en Peitro Lazzaro de gelegenheid krijgen om in een gepast tempo de weg naar boven op te pakken. Ook zij zullen met een aantal paarden dat goed is opgeleid de weg naar een hoger niveau oppakken.  

Uiteindelijk heeft de Margaretha hoeve de meeste paarden die in de top lopen zelf opgeleid. Van deze strategie zal ook niet gemakkelijk afgeweken worden. 

Het Audi-team 2019


Het Audi-team bestaat al sinds 1994. De eerste ruiter van onze stal is Kim Emmen een succesvol jong talent dat de internationale wedstrijden afstruint met zijn Audi-paarden. 

Kim Emmen, Emily Mason, Spencer Roe en Pietro Lazzaro vormen het Audi Team.

Samen zijn ze verantwoordelijk voor de opleiding van de jonge paarden. Dit is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Het Audi-team heeft al die jaren in de top en in de subtop mee kunnen doen dankzij paarden die jong aangekocht zijn en door de Audi-ruiters zelf opgeleid zijn. Zoals bekend lukt dat een ruiter nooit alleen. De Margaretha hoeve heeft dan ook een vijftal zeer gemotiveerde grooms, die onmisbaar zijn voor het Audi-ruiterteam. Daarnaast zijn er nog drie medewerkers die zorgen dat het zowel de fokmerries als de jonge opfok aan niets ontbreekt en de accommodatie spik en span blijft.

Voor de Audi-ruiters is de Margaretha hoeve een goede thuisbasis. De Margaretha hoeve is volledig uitgerust om de trainingen zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Er is een binnenbak van 70mx35m. Tevens is er voor de ruiters een galoppeerbaan van 550 m, een springtuin van 60mx150m met zowel gewone als natuurlijke hindernissen, drie stapmolens, twee longeercirkels en een professionele losspringpiste en bij de entree van de stoeterij een nieuwe springpiste. In totaal zijn er 72 vaste stallen waarvan er 36 gebruikt worden voor het Audi-team. De overige stallen zijn voor gasten die op de Margaretha hoeve een professionele begeleiding kunnen krijgen én worden benut voor de fokmerries. Tevens zijn er voor de opfok twaalf loopstallen ter beschikking waar honderd jonge paarden in kunnen worden gehuisvest.

Azzaro Audi 4
 
Het Audi-team kan zich hier dus in alle rust voorbereiden op de wedstrijden en klanten kunnen hier in alle rust helpen bij trainingen of adviseren bij de aankoop van één van de Audi-paarden. 

Het eerste Audi-team (1994)


De eerste ruiter die onder de Audi-kleuren ging rijden was Eric Willemsz Geeroms. Na hem volgde er nog een aantal (zij komen onder de kop ‘Historie’ aan de orde).

audi team 2002

Het Nederlandse Audi ruiterteam in 2002

 

Audi team ruiters

Kim Emmen
emily mason
Andere ruiters
Kim Emmen
Kim Emmen
emily mason
Emily Mason
Spencer Roe
Pietro Lazzaro

Kim Emmen

Kim Emmen is sinds 2015 als amazone op De Margaretha Hoeve. Na eerst te werken in onze opleiding stal voor jonge paarden heeft zij zichzelf opgewerkt naar het hoogste niveau. Momenteel beschikt zij over een stal vol kwaliteit paarden. Met de door De Margaretha Hoeve gefokte Chacco Blue zoon Delvaux werd in 2019 deelgenomen aan meerdere Global Champions Tour wedstrijden met als mooiste resultaat een 5de plaats onder de eiffeltoren van Paris.

Emily Mason

Emily begon met rijden als klein meisje namelijk 3jaar in haar geboorteplaats Gravesend.Na haar pony tijd ging ze over op de paarden op de leeftijd van 16jaar.Ze werkte toen der tijd voor wat handelstallen en deed veel ervaring op door het rijden van veel verschillende paarden.Daarna werkte ze Laura Renwick waar ze de jonge paarden onder haar hoede had. Juli 2017 verhuisde ze naar de stallen van Ben Maher op Poden-farm waar ze paarden opleed en uitbracht op concours waaronder Explosion-W waarmee ze deelnam aan de Nations Cup in Wellington en ze met haar team naar de overwinning reed. 

Spencer Roe

Spencer is geboren in Lincoln Groot Brittannië begon op 9jarige leeftijd met de ponies. Toen hij 15jaar was ging hij over op de paarden. Bij de junioren nam hij deel aan de European Championships in Comporta in Portugal. Bij de Young riders nam hij ook deel aan de European Championships. Daarna begon zijn carriere bij de senioren waar hij op jonge leeftijd al deelnam aan Nations Cups voor Engeland onder andere 5* in Sankt Gallen waar het team ook direct naar de overwinning reed.Opvolgend nam hij deel aan meerdere Nations Cups voor Engeland waar onder Dublin, Falsterbo en Rotterdam.

Pietro Lazzaro

Geboortedatum
21-03-1995
Ruiter sinds
2015
Expertise
internationaal showjumping
Geboortedatum
05-05-1991
Ruiter sinds
2019
Expertise
showjumping
Geboortedatum
14-02-1993
Ruiter sinds
2019
Expertise
International showjumping
Geboortedatum
01-11-1998
Ruiter sinds
2019
Expertise
Showjumping