Nieuwsoverzicht

GCT Shanghai Kim Emmen met Inflame Go 5de in de SUPER GP

Wat was het een mooie sport in de geweldige arena in Shanghai. Kim Emmen en haar Inflame Go reden een top ronde.

Wat een weekend in Gotenburg.

Kim Emmen reed afgelopen weekend in het enthousiaste Gotenborg. En wat voor weekend was dat ! Ze had de paarden Macho V, Inflame Go en Imagine meegenomen. De paarden toonde al hun talenten. Macho V 3 dagen foutloos en geplaatst. Inflame Go dubbel nul in de zware zaterdagavond GP en eindigden op de 3de plaats. En als klapper op zondagmiddag foutloos in de World Cup met een top klassering van een 6de plaats.

World Cup Gothenburg Imagine.

Wat een weekend in Deurne met als afsluiting het winnen van de GP.

Onze ruiters hadden een heel druk weekend op het Nationaal concours te Deurne. Maar liefst 24 paarden gingen naar dit concours met Kim Emmen en onze nieuwe ruiters Logan Fiechter en Nicol Vaerini. En met alle paarden waren we zeer tevreden met alle resultaten de jongere paarden hebben ontzettend veel geleerd met en we hadden vele paarden uit eigen fokkerij mee zoals Margaretha DMH v. Comme il faut, Memorabel DMH v. Eldorado, Nimrod DMH v.Unaniem, Mademoiselle DMH v. Fernando de toekomst ziet er goed uit.

Op zaterdagavond werd de drukke wedstrijd voor onze ruiters top afgesloten met een overwinning in de Grote Prijs door Kim Emmen met Imagine.

LGCT Riyadh wat een beleving en resultaten.

Kim Emmen reisde af naar het bijzondere Riyadh met haar 2 paarden Inflame Go en Macho V. Voor Macho V was het zijn debuut in de LGCT en wat een prestaties leverde het duo. Inflame Go sprong ook geweldig het hele weekend.

 

LGCT London Edgar en Kim Emmen 2de plaats.

Wat waren ze in vorm Kim Emmen en Edgar in het eerste onderdeel van de teams. Ze waren al vroeg in de proef aan de start en zette daar een top ronde neer.ze moesten alleen Hendrik von Eckerman voor laten gaan in deze zware proef.

Wat een weekend was dat in CHIO Aachen.

Dat CHIO Aachen een iconische arena is wisten we al maar als je daar zulke prestaties neer zet is het helemaal bijzonder.

Kim Emmen nam maar liefst 5 paarden mee Edgar, Nash vh Lilleveld, Inflame-go, Island vg en Kandiama DMH mee.

En het mooie was dat alle paarden zichzelf daar uitmuntend presenteerde.

Island vg maakte zijn debuut in het allerhoogste werk de combinatie sprong dubbel nul in de Grand Prix 1.60m en behaalde een 8ste plaats.

Inflame-go onze grote krachtpatser sprong ook "gewoon" even dubbel nul in de winning round en behaalde daarmee de 4de plaats.

Kandiama DMH ons eigen fokproduct liep de proeven van de youngsters in Aachen ook zij liep daar een 3de plaats over de enorme hindernissen.

Edgar liep tweemaal in de top 10 in de 1.50/1.55m proeven.

Nash vh Lilleveld maakte zijn debuut in Aachen voor de speedproeven en ook hij plaatse in de proeven.

Al met al dus een zeer geslaagde editie van CHIO Aachen 2023.

 

Kandiama DMH en Kim Emmen winnen bijzondere proef.

Zondagochtend was er de memoriaal van Renee Fiscaal proef een 1.40m als eerbetoon kon het niet mooier dan een overwinning voor deze proef.

Kim Emmen en Edgar foutloos GCT St Tropez Team.

Wat een fantastische ronde voor Kim Emmen en Edgar in de gct team competitie. Het duo maakte de eerste foutloze ronde voor de Cannes Stars.

Edgar GCT St Tropez

Top weekend voor Kim Emmen in CSIO Rolex 5* Rome.

Wat een weekend was dat ! Kim reed met Inflame Go haar 1ste 5* Nations cup en hoe ! Het duo reed een foutloze eerste ronde helaas een pechbalk in de 2de ronde maar wat waren ze goed. En dat was niet alles voor het weekend in Rome. Op zaterdag kwam Kim aan de start met Island in de Rolex 1.55m qualificatie GP. Ook dit duo was weer fantastisch een super 1ste ronde en een mooie foutloze barrage rit bezorgde Kim en Island een 5de plaats tussen een heel sterk deelnemersveld.

Inflame Go Nations Cup Rome

Island 1.55m Rome 

Waanzinnige foutloze ronde in team GCT Inflame Go.

Kim Emmen reed in Madrid met Inflame Go voor haar team Cannes Stars Iin de eerste team ronde hadden ze een pechfout. Maar die 2de ronde was waanzinnig Inflame Go sprong een fantastische nulronde.

Wat een weekend in St Tropez voor Kim Emmen.

Na het geweldige weekend van zilver op het NK is het nu de GP in St Tropez. Op zondagmiddag was Kim als eerste nuller in de loodzware GP met Delvaux. Met maar 7 foutloze in de eerste omloop moest Kim met Delvaux als eerste van start en wat een start was dat echt top. Ze behaalde de 2de plaats. Op vrijdag reed Kim Kandiama DMH hun eerste 1.45m ranking proef en behaalde een 4de plaats. Leuk detail is dat Delvaux en Kandiama DMH broer en zus zijn en beide op De Margaretha Hoeve zijn gefokt.

 

Kim Emmen met Island 2de NK Deurne.

Wat was het een spannende dag op zondag tijdens het NK in Deurne. Kim Emmen had met Island een tijdfout in de eerste ronde waar door ze op plaats 4 stonden voor de 2de ronde. Maar reed met volle overtuiging de 2de ronde en wat sprong Island fantastisch ! Zo overtuigend dat ze op het podium stond op de 2de plaats. Goud was voor Maikel vd Vleuten en brons voor Harrie Smolders.

Nieuw team member voor De Margaretha Hoeve.

Noelle van der Velde is sinds April toegevoegd aan het Team van De Margaretha Hoeve. Zij heeft een koppel talentvolle paarden onder het zadel met een hoop toekomst. En de eerste wedstrijd is al een feit. Zij reed met de vrachtwagen vol naar Nisse waar direct goede resultaten behaald werden.

On the road to Arezzo.

Ter voorbereiding op het outdoor seizoen is Kim Emmen met 10 paarden naar CSI Arezzo Italie.

Mooie sport in Den Bosch Dutch Masters.

Kim Emmen had haar paarden Delvaux, Nash vh Lilleveld en Island meegenomen naar Den Bosch de paarden lieten daar goede vorm zien.

Doha GP Kim Emmen en Edgar klasse apart

Kim Emmen en Edgar waren in de GP van Doha een klasse apart. De 1.60m uitgeschreven GP van Doha was niet niks. Kim en Edgar sprongen naar een ongelooflijke foutloze ronde het koppel reed zich daarmee in de schijnwerpers.

Kim Emmen en Inflame go 7de in de 5* 1.55m in Doha

Wat een fantastische ronde was dat voor Kim Emmen en Inflame Go in de 5* jump off class 1.55m. Kim heeft Inflame Go nog maar net bij haar in de stal en reed 2 top rondes in de 1.55m. Zij startte als eerste in de barrage van de 9 deelnemers het was een barrage met lange lijnen waar flink door gereden werd.

Fantastische start in Doha voor Kim Emmen en Edgar

De 2 weekenden in Doha zijn van start het eerste weekend is 5*. En het 2de weekend de aftrap van de Global Champions Tour. In de eerste ronde van de 1.50m proef reed Kim Emmen met Edgar een fantastische nulronde

Nash vh lilleveld 2de ranking class CSI Lier

Kim Emmen en Nash van het lilleveld sprongen naar een 2de plaats in de ranking proef in Lier zie in de video de super barrage rit van het duo.

Global Champions Tour Cannes Stars

Kim Emmen zal dit jaar 2023 deel uitmaken van team Cannes Stars in de Global Champions Tour haar eerste wedstrijd zal zijn in Doha.

Top weekend voor Kim Emmen op Jumping Amsterdam.

Kim Emmen nam haar paarden Delvaux, Edgar en Island mee naar het prestigieuze 5* concours in Amsterdam. De paarden sprongen daar fantastisch. Met plaatsingen in meerdere rubrieken was op zondag toch wel een hele mooie barrage van Delvaux en een 4de plaats in het 1.50m een mooie afsluiting.

Impressie van het bezoek van de DBFS Fokkers club.

Maandag 9 jan was de club van DBFS Fokkers op bezoek bij De Margaretha Hoeve hier een impressie van hun bezoek.

       

 

 

Goed begin voor 2023 voor Kim Emmen in Sentower.

Met 6 paarden ging Kim Emmen alweer op pad het eerste weekend van 2023.

Alle paarden bleken goed in vorm al zo begin van het jaar.

Kandiama DMH plaatse zich in alle proeven in de top 5 van de 8jr.

Island werd 5de in de ranking proef. Nash vh Lilleveld maakte zijn debuut in de hoogste proeven helaas hield 0.1 sec hem uit de barrage van de GP toch plaatse de combinatie zich nog in de prijzen.

Nash vh Lilleveld

Goede afsluiting van het jaar in Mechelen.

Kim Emmen was met Delvaux, Egdar en Island voor het laatste weekend van 2022 naar Mechelen 5*.

De paarden lieten zich daar van een top kant zien met voor Edgar een top tien plaatsing in de 5*.

 

Kaiser DMH wint youngster final in Frankfurt.

Met de zelf gefokte Kaiser DMH v. Cardento x Concerto wint Kim Emmen op zondag de youngster final in Frankfurt.

Kaiser DMH

Throwback naar 2022.

Afgelopen jaar is een mooi jaar geweest met zeer goede achievements.We zijn trots op onze paarden en ruiters wat we dit jaar weer voor mekaar hebben gekregen. Laten we er in 2023 weer een top sportjaar van maken.

Nog twee mooie concoursen voor einde jaar.

Kim emmen heeft nog twee mooie wedstrijden staan voor het einde van 2022. Zij gaat met Delvaux, Edgar, Island en Kaiser DMH nog naar Frankfurt 3* en Mechelen 5*. Voor de jonge paarden hebben we nog nationaal Lier op de planning staan.

Kim Emmen met Edgar 3de in de GP van Sentower.

Een technische proef was het afgelopen weekend in Sentower. Kim Emmen wist met Edgar v.Warrant naar een top klassering te springen.

Onze andere ruiters Valentin Blanchard en Anouk vd Pluijm waren van de partij in Azelhof met de jonge paarden die daar veel ervaring opdeden.

 

Anouk vd Pluijm en Valentin Blanchard versterken het Team.

Met 2 ruiters nl Anouk vd Pluijm en Valentin Blanchard is het team van DMH flink aan het groeien. Zij nemen met name de opleiding van de jonge paarden voor de toekomst op zich. Ze hebben beide een mooie selectie aan paarden met ook een groot deel uit eigen fokkerij van DMH.

 

Ook laatste weekend goede resultaten voor Kim Emmen.

In het laatste weekend van Knokke Hippique was Kim Emmen zeer succesvol. Met een overwinning op zaterdag met Qidao. En als afsluiter op zondag de 2de plaats in de 2* GP met Edgar.

Top weekend voor Kim Emmen in Knokke.

Kim Emmen had een top weekend in Knokke met als afronding de overwinning in de Ranking 1.50m class op zondag met Delvaux.

Op vrijdag won ze met Kandiama DMH 7jr deze merrie is een zus van Delvaux.

Op donderdag won ze met Farah het 1.40m en voor Qidao waren er tweemaal de 2de plaats in de 1.40m.

Ook voor de overige paarden zoals Kaiser DMH, Le deux DMH, Quovadis waren er top 10 plaatsingen.

Andalucia Sunshine Tour 2022

Kim Emmen is met 15 paarden in Vejer de la Frontera.

De paarden behalen zeer goede resultaten met al een overwinning voor Catoo-lavall in de 1.35m, Lakoniek finale 6jr, Island 1.45m.

En vele plaatsingen voor o.a Fiona, Qidao, Highway, Jealousy, Icloud.

De jonge paarden zijn nu 2 weken onderweg en hebben nog geen fout gemaakt.

Video van Island winning round

CSI Lier en CSI peelbergen 2x DELVAUX en KIM EMMEN 3de in de GP.

Wat een start voor dit duo 2 weekenden achter elkaar 3de in de GP zowel lier als peelbergen.

Kim Emmen terug op De Margaretha Hoeve.

Naar haar aangekondigd vertrek begin december heeft Kim een aantal stallen gesproken om haar carriere daar verder te zetten. Haar keuze ia gevallen voor haar op het vertrouwde adres van De Margaretha Hoeve van Eric Berkhof.

Haar vertrek van 2 jaar geleden had niets te maken met een andere blik op de paardensport of het samen werken met Eric Berkhof en/of stalmanager Patricia Pikaar, daarom was een weg terug geen enkel probleem. Het vertrouwde gevoel gaf dan ook de doorslag voor haar keuze.

Er zal weer wat gesleuteld gaan worden om de juiste paarden bij mekaar te krijgen en vervolgens gaan De Margaretha Hoeve en Kim weer het maximale zien te bereiken. 

 

Ondanks goede samenwerking gaan Rodrigo Almeida en De Margaretha Hoeve hun eigen weg.

Rodrigo Almeida en Eric Berkhof van De Margaretha Hoeve hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan. Er is een plezierige samenwerking geweest tussen beiden voor een periode van bijna 2 jaar echter heeft het uiteindelijk niet gebracht wat beiden ervan verwacht hadden. "Dat gebeurt helaas in onze moeilijke sport". Zeker zullen beide heren in de toekomst met elkaar blijven samenwerken en wensen elkaar veel succes voor de toekomst. 

Rodrigo Almeida en Carado knappe 5de plaats in GCT Rome.

In de zware proef met maar 4 foutloze voor de barrage behaalde Rodrigo en Carado de 5de plaats zij hadden helaas 1 tijdfout wat hun uit de barrage hield.

Paderborn en Peelbergen zorgen voor top weekend.

Het was een druk weekend voor onze ruiters. Sophia Schindlbeck reisde af naar CSI Paderborn waar de resultaten van zich lieten horen.Zo won zij op vrijdag de 7jr met Qidao v:Douglas en op zondag met Kaiser DMH :Cardento de 6jr finale die op vrijdag al eens een 3plts behaalde. De andere ruiters namen deel aan CSI Peelbergen waar het ook goed liep Rodrigo Almeida won met Indian gold v: Cassini gold de 1.40 qualifier en ook met Kandiama DMH v: Andiamo won hij de 6jr en werd 2de met Thor v: thunder in de 1*. Tom Schewe nam voor het eerst zijn paarden mee naar CSI Peelbergen en had een goede voorbereiding met Koko Kannan v: Kannan en Hercules v: Comme il faut voor Zangersheide.

3de plaats voor Rodrigo Almeida en Delvaux in 4* GP Valence

Rodrigo Almeida had een top weekend in de 4* van Valence dit weekend. Met als mooie afsluiter een 3de plaats met Delvaux in de GP. De andere paarden hadden ook een goed weekend. Delvaux plaatse zich al een keer in de 1.45m, Edgar liep in de prijzen in de 1.50m. En de 8jr Icloud deed een top job in de sixbars 1.80m.

Nieuwe impressie foto's

 

 

Top weekend in GCT Paris voor Rodrigo Almeida.

Rodrigo Almeida nam dit weekend deel aan de GCT in Paris met zijn team Hamburg Giants behaalde hij een 4de plaats met Carado 3. In de GP van Paris werd hij met GB Celine 5de er waren in deze zware proef maar 3 nul helaas had Rodrigo een tijdfout maar ondanks dat een top resultaat.

- YouTube

 

Eerste veulens van De Margaretha Hoeve zijn geboren.

Agakann DMH   Aganix du seigneur x Kannan

Thor 6de in de finale 6jarige in vilamoura.

Louis Vuitton vd Wouwerseveld 4de in de 3* GP Vilamoura.

Kandiama DMH wint 6jr in Vilamoura.

De 6jarige Kandiama DMH Andiamo x Lancer II wint de proef in Vilamoura Kandiama II is een zus van Delvaux die Rodrigo Almeida op het hoogste niveau uitbrengt beide paarden zijn eigen fokproducten van de Margaretha Hoeve.

Team Hamburg Giants Global Champions Tour 2021.

On tour naar vilamoura 11 paarden voor Rodrigo Almeida.

Rodrigo Almeida begint het nieuwe jaar goed winnaar van CSI 2* Opglabbeek met Huppeldepup.

 

Farah en Rodrigo Almeida winnen 1.45m CSIO Sunshine tour.

Delvaux en Rodrigo Almeida top 10 ranking in de GP Vilamoura.

Farah en Rodrigo Almeida 2de in de 1.45m proef in St. Tropez.

Delvaux en Rodrigo Almeida winnen 4* 1.50m ranking proef.

Rodrigo Almeida wint met de door De Margaretha Hoeve eigen gefokte Delvaux v. Chacco Blue x Lancer II. 

Totaal waren er 9 combinaties in de barrage en het duo moest als eerste aan de start ze sprongen een barrage om niet te kloppen.

Top 10 voor Rodrigo Almeida en Delvaux in de GP Budapest.

Rodrigo Almeida met Edgar 2de in de qualificatie in Budapest.

Emily Mason in vorm op CSI Lier.

Emily Mason had goede vorm afgelopen weekend in CSI Lier zij behaalde met Ibiza een 2de plaats in de finale bij de 7jr en met Heylo 4de in de GP.

Rodrigo Almeida en Farah winnen 1.40 in Eschweiler.

Top tien klassering voor Spencer Roe en Eclips in de GP Kronenberg.

Rodrigo Almeida en Edgar 6de in de GP van Vilamoura.

Top weekend voor de 7yr in Vilamoura.

Rodrigo Almeida en Farah winnen 1.40 in Sunshine Tour.

Team De Margaretha Hoeve.

 

Rodrigo Almeida 2de in de 1.45m met Edgar in de Sunshine Tour Vejer de la Frontera.

Team weer op pad.

Onze ruiters Rodrigo Almeida, Spencer Roe en Emily Mason zijn weer vertrokken op concours.De komende 3 weken zijn ze in Vejer de la Frontera en daarna 2 weken Vilamoura. Ze hebben in totaal 23 paarden mee !

Koppel 3jarige hengsten op de wei.

Eerste veulen van dit jaar geboren.

Vrijdag 3-4-20 werd ons eerste veulen geboren Pardento DMH v. Cardento x Lux x Cantus uit de merrie Amalia die zelf op 1.50m niveau liep.

Het trainen van onze paarden gaat gewoon door in top accomodatie.

5jr paarden Audi team sprongen goed in CH Midden Limburg.

Karan-k Kannan x Caretano met Emily Mason.

Kaiser DMH Cardento x Concerto met Charles Berron.

Emily Mason 2de queenscup in Asten met Ibiza.

Met in totaal 70 starts in de queenscup van zaterdagavond is Emily Mason met Ibiza v.Caleandro 2de geworden.

Rodrigo Almeida treed aan bij team De Margaretha Hoeve.

Een kleine week geleden hadden we het nieuws dat Kim Emmen het team van Eric Berkhof ging verlaten. Vandaag kunnen wij het heugelijke nieuws mededelen dat Rodrigo Almeida ons team komt versterken. Rodrigo Almeida die na 4 top jaren bij Loewie Joppen een stap heeft genomen om met ons team verder te gaan. Rodrigo zal onder andere de paarden Delvaux v. Chacco Blue en Farah v. Arezzo uitbrengen. Recent hebben wij ook een nieuwe aanwinst aangekocht nl Edgar v. Warrant deze zal ook door Rodrigo worden uitgebracht.Wij hopen op een mooie samenwerking en topsport op het hoogste niveau met het volledige team.

 

Wegen Kim Emmen en Eric Berkhof scheiden.

Maar liefst vijf jaar was Kim Emmen de topamazone bij de internationale springstal De Margaretha Hoeve van Eric Berkhof.Aan de samenwerking is nu een einde gekomen.

Eric Berkhof : Dat is in goed overleg gebeurd, vijf jaar is een mooie tijd en soms is het goed dat ieder zijn eigen weg gaar. We gaan op zoek naar een opvolger voor Kim, een ruiter die op het hoogste niveau mee kan doen want dat is onze ambitie en daar hebben we de paarden voor. Ik wens Kim in elk geval oprecht heel veel succes met haar carriere.

 

Indian Gold 2de KWPN hengsten Den Bosch.

Delvaux en Kim Emmen 8ste GP Amsterdam.

Afgelopen weekend waren de ruiters van De Margaretha Hoeve op meerdere concoursen aanwezig.Met de jonge paarden werd er gestart in Oud Gastel. Spencer Roe nam deel aan CSI2* Lier waar hij de paarden goed voor mekaar had met Flock reed hij naar een 3de plaats in de 1.45m proef en op zondag met de 7jr Ice v. clearway plaatsing bij de jonge paarden. Kim Emmen had haar paarden gezadeld in CSI 5* Amsterdam met als kroon een 8ste plaats in de Grote Prijs op zaterdagavond met Delvaux.

Goed begin van het nieuwe jaar voor Kim Emmen in Basel

Kim Emmen is haar jaar begonnen in CSI 5* Basel waar de paarden Delvaux, Louis Vuitton en Farah een goed begin hebben gemaakt op zondag plaatste zich met Farah in de 1.45m proef.

De Margaretha Hoeve wenst u een sportief en gelukkig 2020

Image not found

Mooie afsluiting van het jaar op de hengstencompetitie in Zuidbroek

Kim Emmen reed het laatste concours voor dit jaar in Zuidbroek op de hengstencompetitie plaatste Indian Gold v.Cassini Gold op de 3de plaats en Issun Boshi v. Caretino Gold een 5de plaats.

Het team van De Margaretha Hoeve wenst u fijne dagen

 

Spencer Roe 7de in de GP CSI Sentower met Eclips

jump off

Spencer Roe wint 1.40m met Flock in CSI Sentower

Kim Emmen wint in Poznan met Go Go Nevada 1.40m

Spencer Roe 3de in de GP van CSI Peelbergen.

Spencer Roe reed zijn eerste internationaal voor De Margaretha Hoeve in de Peelbergen en was daar zeer fortuinlijk hij behaalde in de GP een derde plaats met Eclips. Kim Emmen was afgelopen weekend in CSI Gorla Minore en werd daar 8ste in de GP met Delvaux. Dus voor beide ruiters een goed weekend.

Prijsuitreiking GCT U25 Kim Emmen.

 

KWPN hengstencompetitie Indian gold.

De bij het KWPN  gekeurde hengst Indian Gold v. Cassini gold x Germus behaalde een 4de plaats.

Indian Gold

Dinsdagavond 12-11-19 hengstencompetitie

Kim Emmen gaat met de gekeurde hengsten van start in de Peelbergen.

Zij zal bij de 6jarige Indian Gold en Issun Boshi starten en bij de 5jarige Catoo-lavall.

 

Aankomend weekend neemt Kim Emmen deel aan Jumping Indoor Maastricht

Het weekend van 8/10-11-19 is de mooie wedstrijd in het MECC van Maastricht. Kim Emmen zal daar deelnemen met de paarden Delvaux, Teavanta II CZ en Louis Vuitton.

Druk weekend voor Margaretha Hoeve team

Afgelopen weekend waren de ruiters van het team op meerdere concoursen.Kim Emmen was met haar paarden in Zwolle ter voorbereiding op het concours van Jumping Maastricht binnenkort. Spencer Roe ging voor het eerst met zijn paarden naar Oud-Gastel. Emily Mason was op CSI Lier met haar jonge paarden die zeer verdienstelijk waren in de proeven.

Kim Emmen beste amazone GCT U25

Kim Emmen is uitgeroepen tot beste amazone van de Global Champions Tour Season 2019 van U25.

 

WELKOM OP DE NIEUWE WEBSITE VAN DE MARGARETHA HOEVE.

 

Spencer Roe en Emily Mason voegen zich toe aan het Team van de Margaretha Hoeve

Maar liefst 2 engelse ruiters hebben zich toegevoegd aan het Showjumping team van de Margaretha Hoeve. Nl Spencer Roe en Emily Mason.Spencer reed voorheen al landenwedstrijden en wist zelfs de Nation Cup van La Baulle met zijn team op hun naam te zetten. Emily Mason komt uit de stallen van Ben Maher waar zij onder ander Explosion opleidde naar het nivo waar hij nu met Ben Maher is.

 

Zangersheide wk 2 paarden in de finale

De paarden Indian Gold 6jr en Qi Dao hebben zich weten te plaatsen voor de finale op zondag in het WK.

 

Alle veulens geboren op De Margaretha Hoeve

Dit jaar hebben we weer vele interessante veulens mogen krijgen o.a Emerald uit Mr Blue merrie van de merrie Amalia v Lux die dit jaar voor het eerst in de fokkerij staat na haar internationale sportcarriere hebben we 2 embryo's van Eldorado vd zeshoek kunnen spoelen en heeft ze zelf een veulen van Verdi gegeven. Ook hebben we nog veulens van Chaccoonblue, Chaccfly, Spartacus, Comme il Faut, Maestro vd Bisschop ea gekregen mooie toekomst gaan we tegenmoet.

Veulens 2019

 

Global Champions Tour Paris

Kim Emmen behaalde in het prachtige concours onder de eiffel toren een 5de plaats in de GP met de Chacco Blue zoon Delvaux.Delvaux komt uit eigen fokkerij van De Margaretha Hoeve.

Kim Emmen Delvaux GCT Paris